Spring til hovedindhold

Ny køkkenchef i Nordsøen Oceanarium og Nordsøen Forskerpark

.
Anne Kjærsgaard Nielsen er ny køkkenchef i Nordsøen Oceanarium og Nordsøen Forskerpark. 

Der er kommet en ny kvinde i spidsen for køkkenet i Nordsøen Forskerpark og caféen i Nordsøen Oceanarium. 

Anne Kjærsgaard Nielsen har nemlig overtaget titlen som køkkenchef fra Ole Kjærsgaard Nielsen, der nu skal hellige sig fuldt ud til arrangements- og sponsorarbejde, som han har udført sideløbende med stillingen som køkkenchef. 

Anne Kjærsgaard Nielsen har været souschef i køkkenet siden efteråret 2022, så hun føler sig godt klædt på til den nye rolle, hvor hun også kommer til at samarbejde og sparre med Ole Kjærsgaard Nielsen fremadrettet.

”Jeg er rigtig glad for at overtage rollen som køkkenchef, og jeg ser frem til at servicere vores mange gæster og medarbejdere sammen med vores dygtige køkken-team. Jeg får ansvaret for et rigtig velfungerende køkken, og jeg glæder mig til at bygge videre på den gode udvikling,” siger Anne Kjærsgaard Nielsen.

Vil styrke grønt fokus

Køkkenet i Nordsøen Forskerpark driver en personalekantine, hvor der hver dag laves buffet til personale og lejere. Derudover servicerer køkkenet, når der afholdes møder, fester eller konferencer med op til 200 deltagere i Nordsøens konferencefaciliteter. 

Nordsøen Oceanariums café servicerer dagligt de besøgende gæster, og i sommerperioden er der tilmed åbent i det udendørs ishus og serveringsstedet Seafood.

I fremtiden er det Anne Kjærsgaard Nielsens ambition, at der skal være et endnu stærkere grønt fokus i køkkenet og caféen.

”Fremadrettet skal vi styrke vores i forvejen store fokus på bæredygtighed og økologi, og vi vil arbejde hårdt for at sikre, at vores gæster får en rigtig god oplevelse hos os, uanset om det er til møder, fester, konferencer eller frokost i caféen,” siger Anne Kjærsgaard Nielsen.  

Der er allerede opnået gode resultater på det grønne område. I foråret fik Nordsøen Forskerparks køkken således Det Økologiske Spisemærke i bronze, hvilket betyder, at mellem 30 og 60 procent af de indkøbte drikke- og fødevarer er økologiske. 

Derudover kommer overskydende madrester i en kompostmaskine, som omdanner resterne til næringsrig kompost.