Spring til hovedindhold
Service i særklasse

Møde og Konference i unikke omgivelser

Lad os tage hånd om jeres dag på Nordsøen - vi garanterer et højt serviceniveau i skønne omgivelser, så I kan have fuld fokus på jeres kunder eller gæster.

Nordsøen til alle formål

I Nordsøen Forskerpark tilrettelægger og afholder vi møder, konferencer, arrangementer og selskaber m.m. til stort set alle formål. Vores unikke hus byder på et udvalg af forskelligeartede lokaler, og dertil kan vi, via vores tætte samarbejde med Nordsøen Oceanarium, skabe nogle helt specielle oplevelser.

Det hele kan naturligvis krydres med en lækker menu fra vores velrenommerede køkken - uanset om det skal være let og simpelt, buffet eller en flerretters menu med fiskespecialiteter. Vi finder den helt rigtige løsning sammen og sørger for, at alt spiller til jeres arrangement.

Dyk ned i jeres muligheder herunder eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.
 

Kontakt os her
SPISNING

Maden i fokus

I Nordsøen Forskerparks køkken kan vi klare alle opgaver! Vi servicerer dagligt ansatte, lejere, studerende og gæster med forplejning i alle afskygninger - fx med nybagt morgenbrød, frokostbuffét, eftermiddagskage eller aftensmad.

Ved arrangementer, om det er erhvervsmæssige eller private, skræddersyer vi menuer efter ønske, uanset om det skal være let og simpelt, buffet, tapas-inspireret, fiskebord eller en flerretters gourmetmenu. ​Vores kreative kokke sørger altid for et lækkert og veltilberedt måltid.

Et bæredygtigt fokus
For os er det ikke nok "bare" at lave mad! Vi værner om gode råvarer og gode madvaner. Vores fisk købes frisk fra lokale leverandører i Hirtshals, ligesom vi prioriterer danske økologiske grøntsager og øvrige råvarer. Det har ført til, at vi er blevet tildelt Det Økologiske Spisemærke i bronze, som markerer, at mellem 30 og 60 procent af vores indkøbte drikke- og fødevarer er økologiske.

Alt madaffald sorteres fra, vejes og komposteres, så vi hele tiden kan mindske vores madspild.

.
.